The Art Of Improvisation 2016

Cd: Fragments of Flow

Fragments of Flow is mijn eerste solo cd, in eigen beheer uitgebracht eind 2013. Het is een verzameling van piano improvisaties, opgenomen in verschillende contexten. Elke track vertegenwoordigt een bepaalde staat van (bewust)zijn, met een oplopende schaal van intensiteit.

 

Respons

Veel luisteraars geven terug dat ze de muziek gebruiken bij het in slaap vallen, om te mediteren, of gewoon even bij zichzelf te komen. Fragments of Flow wordt gebruikt bij mindfulness- en yoga-sessies, en ook kinderen geven aan dat ze er zo ‘lekker rustig’ van worden.

 

Er zijn nog cd’s!

Er is nog steeds een aantal exemplaren van de 500 fysieke cd’s beschikbaar. Elke cd is voorzien van een uniek nummer, en desgewenst een handgeschreven persoonlijke boodschap.

 

432 hz

De muziek van Fragments of Flow is opgenomen in de A=432hz-stemming, in plaats van de conventionele stemming met grondtoon A=440hz. Mijn ervaring is dat tonen in de 432hz-stemming natuurlijker klinken; er ontstaat een soort ‘vibrerende ondertoon’ die ik zelf als erg ontspannend ervaar. Het is alsof ik de muziek met mijn hele lichaam kan voelen in plaats van alleen mijn hoofd. Emoties voelen veel krachtiger. Voel jij het verschil ook? Kijk vooral op mijn pagina over 432 hz als je hier meer over wilt weten.

Direct bestellen

Vul onderstaande velden in

Bedankt! Je krijgt spoedig een bevestiging.

         Prijzen en combi-aanbiedingen

prijzen&aanbiedingenFoF

Co-creators van Fragments of Flow

ARTWORK – Websitebouwer en grafisch kunstenaar Jeroen van Vliet heeft het magische ontwerp van het cd-hoesje gecreëerd. Een betere visuele vertaling van de sfeer van de muziek had ik mij niet kunnen wensen.

Bekijk het mysterieuze cd-boekje van Fragments of Flow

AUDIO MASTERING – Ataul Haay van Eardrum Audio Tech heeft wonderen verricht met het geluid van de oorspronkelijke opnames. De huidige warme en ruimtelijke klank is zorgvuldig door hem gemasterd.

Preview van cd en geluidsfragmenten

Foto-impressie live cd-presentatie