Happy Hardcore Piano

Van viral verjaardagskadootje tot live in grote zalen

Hoe het begon…

In 2011 maakte ik deze video als geinig verjaardagskadootje voor een vriendin, Jolanda. Iemand zette em op Dumpert. Meer dan 100.000 views en veel enthousiaste reacties volgden. Heb op veler verzoek zelfs bladmuziek gemaakt van de track (zie onderaan pagina).

Hoe het verder ging…

In 2018 werd ik gevraagd om ook ‘hh piano’ te komen spelen tijdens 90’s Now in TivoliVredenburg Utrecht.

Hiervoor heb ik deze 2.0-versie gemaakt, met heerlijke beats door Rens Eijsink. Inmiddels doet deze video het ook zeer goed op Dumpert met meer dan 280.000 views.

Live in grote zalen

Het 90’s Now optreden in TivoliVredenburg werd enthousiast ontvangen, dus dat smaakte naar meer. In 2019 speel ik in ieder geval nog tijdens de volgende 90’s Now feesten: 11 mei in de Gigant in Apeldoorn, 27 september in Tilburg, 5 oktober in Patronaat, Haarlem, 12 oktober in de Melkweg Amsterdam, 13 oktober in de Luxor in Arnhem.

Interesse in een live optreden op je eigen event of party? Neem vooral contact op.

Zelf ook happy hardcore piano spelen?

Ik heb een paar jaar geleden bladmuziek gemaakt van mijn eerste hh-pianovideo. Je kunt het hieronder gratis downloaden. Ik heb een ‘original’ versie gemaakt, met exact de noten zoals in de video, en een ‘easy’ versie met minder mollen en kruisen. Veel succes ermee, ik zie graag video’s terug waarin mensen hh piano spelen

Wil je snel(ler) vooruit met happy hardcore spelen op de piano? Ik verzorg ook privésessies, neem gerust contact met me op.

hhpianoknopeasy
hhpianoknoporiginal
hh-piano