Hoera, (weer) een nieuwe website!

 Categorie Algemeen, Improvisatie, Mediawijsheid, Muziek

Een eigen website hebben, heeft dat nog nut in deze tijden van sociale media als Facebook en Linkedin? Ik denk van wel. Het blijft toch een soort ‘onafhankelijk digitaal visitekaartje’.

In mijn geval is dit zeker relevant omdat ik nogal een raar pad bewandel. In plaats van mij ‘in één ding te specialiseren’, werk ik hard om meerdere professionele identiteiten naast elkaar te handhaven. De één kent mij als mediapedagoog, de ander ziet mij als pianist, muziekdocent of improvisatie-workshopleider. Dit is soms lastig, maar het voelt toch als het juiste pad. Waarom weet ik niet precies.

In ieder geval: in alle dingen die ik doe streef ik naar de hoogst haalbare kwaliteit. Ik hou van filosoferen over de invloed van media op de mens en wil graag anderen raken met mijn pianomuziek. Ik wil ook mensen de kracht van improvisatie laten ervaren.

Goede voornemens

Dit is eigenlijk alweer mijn vierde website. Daaraan kun je wel zien hoe veranderlijk het is hetgeen ik doe en wil laten zien. Eerst ging het vooral over mediawijsheid, toen vooral over improvisatie en muziek. Nu hoop ik (tegen beter weten in?) voor een tijdje een mooie balans te hebben gevonden. Mijn goede voornemens: meer korte blogjes schrijven over de verschillende onderwerpen die mij bezig houden!

Feedback op deze nieuwe site is van harte welkom.

Laatste nieuws
Showing 2 comments
 • Jos van der Velde
  Beantwoorden

  Beste Freek,

  In 2013 was ik bij de improvisatie presentatie van ‘fragments of flow’ in Utrecht. Ik kreeg daar kundalini vibraties bij het horen van jullie muziek. Heb de cd gekocht en draai die heel vaak.
  Komt er een vervolg op deze 432 improvisaties? Het is een boven
  Aardse ervaring om deze muziek te voelen. Dank hier voor
  Groet en dank,
  Jos van der Velde

  • Freek Zwanenberg
   Beantwoorden

   Beste Jos, helaas lees ik je fijne reactie nu pas…Bedankt daarvoor 🙂 Ik heb naderhand nog een aantal 432hz improvisaties online gezet, je kunt ze hier luisteren op Youtube

Reacties

twee × vijf =